Situatie laten controleren
Ontwerpers van DAT.Mobility of ons zusterbedrijf Goudappel Coffeng kunnen met behulp van CURSIM een situatie voor u onderzoeken om te bepalen of voertuigen hier zonder problemen kunnen rijden. Dankzij onze ervaring kunnen we dit snel en betrouwbaar voor u doen. De procedure is als volgt:
1 in een CAD tekening (AutoCAD, MicroStation of DXF file) wordt een ontwerp aangeleverd, hierin moet een layer "rijcurven" aanwezig zijn met daarin met lijnen aangegeven welke manoeuvre(s) moeten worden gemaakt (zie voorbeelden):
 
  • blauw voor manoeuvres vooruit rijden
  • rood voor manoeuvres achteruit rijden
2 met de knop "Prijsopgave vragen" kunt u een formulier oproepen waarmee u tekening en aanvullende informatie kunt sturen
3 binnen 8 werkuren nadat wij de eerste email hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op voor eventueel aanvullende informatie. Als alle informatie compleet is geven wij u direct een prijsopgave
4 indien u telefonisch akkoord gaat met de prijsopgave wordt dit per email nog bevestigd
5 het onderzoek wordt binnen 8 werkuren nadat u akkoord bent gegaan met de prijsopgave uitgevoerd
6 resultaten worden u per email toegestuurd, een toelichting en de rijcurve op twee manieren (zie voorbeelden)  • rijcurve afzonderlijk in een DXF file (u kunt deze op elke gewenste manier invoegen in uw CAD tekening)
  • rijcurve gepositioneerd in de ondergrond (op keuze: DXF file, AutoCAD of MicroStation)

klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave